Mapa weba    HR  |  EN

Novosti


NOVO! Objavljen Natječaj za dodjelu potpore za mjeru privremene obustave ribolovnih aktivnosti za plivaričarski ribolov za svibanj 2016.

Obavještavaju se svi zainteresirani da je u „Narodnim novinama“, broj 68/2016 objavljen Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere I.9. „Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti okružujućim mrežama plivaricama – srdelarama za svibanj 2016. godine

Više >>
 
Objava Pravilnika o izmjeni pravilnika o prostornom i vremenskom ograničenju obavljanja ribolova na području Jabučke kotline („Narodne novine“ br. 68/16)

Višegodišnji napori hrvatskih i talijanskih znanstvenika da se Jabučka kotlina zaštiti zbog njene značajne uloge u održivosti demerzalnih resursa u jadranskom bazenu rezultirali su dogovorom hrvatske i talijanske administracije da se dio akvatorija Jabučke kotline proglasi no-take zonom 

Više >>
 
Obavijest uzgajivačima! Prikupljanje socio-ekonomskih podataka o akvakulturi u 2016. godini

Obavještavaju se ovlaštenici povlastice za uzgoj da je započeto prikupljanje socio-ekonomskih podataka o akvakulturi u 2016. godini. 

Više >>
 
Obavijest! Objavljen četrnaesti broj E-novina Uprave ribarstva

Obavještavamo vas da je objavljen četrnaesti broj mjesečnih E-novina Uprave ribarstva.
Želimo vam ugodno čitanje.

Više >>
 
NOVO! Objavljen pravilnik za dodjelu potpore za mjeru privremene obustave ribolovnih aktivnosti za plivaričarski ribolov za svibanj 2016.

U „Narodnim novinama“, broj 62/2016 objavljen je Pravilnik o uvjetima kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere I.9. „Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti“ okružujućim mrežama plivaricama – srdelarama za svibanj 2016. godine, kojim su definirani uvjeti, kriteriji i način dodjele potpore za privremenu obustavu ribolovnih aktivnosti okružujućom mrežom plivaricom – srdelarom za razdoblje od 06. svibnja 2016. godine u 12:00 sati do 21. svibnja 2016. godine 12:00 (15 dana) na području cijelog ribolovnog mora RH.

Više >>