Mapa weba    HR  |  EN

Novosti


Obavijest: Objavljen javni natječaj za dodjelu povlastica za gospodarski ribolov na Dunavu i Savi

Ministarstvo poljoprivrede je raspisalo javni natječaj  za dodjelu šest (6) povlastica za gospodarski ribolov na rijeci Savi i dvadeset četiri (24) povlastice za gospodarski ribolov na rijeci Dunavu. 

Više >>
 
Obavijest! Objavljen dvanaesti broj E-novina Uprave ribarstva

Obavještavamo vas da je objavljen slavljenički dvanaesti broj mjesečnih E-novina Uprave ribarstva.

Želimo vam ugodno čitanje.

Više >>
 
Obavijest – objavljen Pravilnik o zaštiti riba i drugih morskih organizama

U „Narodnim novinama“ broj 42/2016 od 04. svibnja 2016. godine objavljen je Pravilnik o zaštiti riba i drugih morskih organizama. Predmetni propis upućuje na minimalnu referentnu veličinu za očuvanje riba i drugih morskih organizama propisanu Prilogom III. Uredbe Vijeća (EZ) br. 1967/2006 i razdoblja lovostaja. 

Više >>
 
Objavljen Javni natječaj za dodjelu Državne kvote za ulov plavoperajne tune (Thunnus thynnus) dodijeljene rekreacijskom ribolovu za ulov trofejnih primjeraka

 

Više >>
 
Obavijest! Ograničenje obavljanja ribolova okružujućom mrežom plivaricom

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Pravilnik o izmjeni Pravilnika o prostornom i vremenskom ograničenju obavljanja gospodarskog ribolova na moru okružujućom mrežom plivaricom – srdelarom u 2016. godini („Narodne novine“, broj 39/2016), kojim se u članku 2. propisuje zabrana obavljanja ribolova navedenim alatom u cijelom ribolovnom moru Republike Hrvatske u razdoblju od 06. svibnja 2016. godine u 12:00 sati do 21. svibnja 2016. godine u 12:00 sati.
 

Više >>