Mapa weba    HR  |  EN

Novosti


Objavljen je Pravilnik o dodjeli tržišne kompenzacije u ribarstvu i Pravilnik o provedbi modela poticanja proizvodnje u ribarstvu

 

Više >>
 
NAJAVA! 2. sjednica Odbora za praćenje Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020.

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede, Uprave ribarstva, u svojstvu Upravljačkog tijela za Operativni program za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020., održat će se 2. sjednica Odbora za praćenje, dana 27. travnja 2016. godine u Zagrebu.
 

Više >>
 
NOVO! Objavljen Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere „Produktivna ulaganja u akvakulturu“

Obavještavaju se svi zainteresirani da je u „Narodnim novinama“ broj 37/2016 objavljen Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere „Produktivna ulaganja u akvakulturu“ temeljem Pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere „Produktivna ulaganja u akvakulturu“ („Narodne novine“, broj 22/2016).
 

Više >>
 
Izdane Odluke o privremenoj raspodjeli sredstava za mjeru I.10. „Trajni prestanak ribolovnih aktivnosti“

Mjera I.10. „Trajni prestanak ribolovnih aktivnosti“ jedna je od mjera iz Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020. godina.  

Više >>
 
Obavijest! Objavljen jedanaesti broj E-novina Uprave ribarstva

Obavještavamo vas da je objavljen jedanaesti broj mjesečnih E-novina Uprave ribarstva.

Želimo vam ugodno čitanje.

Više >>