Mapa weba    HR  |  EN


Novosti


VAŽNO!!! Obavijest! Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti pridnenim povlačnim mrežama - koćama rujan/listopad 2017. godina

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Pravilnik o prostornom i vremenskom ograničenju obavljanja ribolova na moru pridnenom povlačnom mrežom – koćom u 2017. godini („Narodne novine“, broj 90/17), kojim se u članku 2. propisuje zabrana obavljanja ribolova pridnenim povlačnim mrežama - koćama u razdoblju od 16. rujna 2017. godine u 00:00 sati do 15. listopada 2017. godine u 24:00 sata na području ribolovnih zona C, D i E (osim podzone E2 i dijela podzone E1).

Više >>
 
Objavljeni pravilnici „Zaštita i obnova morske bioraznolikosti i morskih ekosustava i režimi naknade u okviru održivih ribolovnih aktivnosti" – kompenzacija za štete na ulovima koju uzrokuju sisavci i "Potpora male vrijednosti"

Ovim putem vas obaviještavamo da je objavljen Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele državne potpore u okviru programa potpore „Zaštita i obnova morske bioraznolikosti i morskih ekosustava i režimi naknade u okviru održivih ribolovnih aktivnosti“ – kompenzacija za štete na ulovima koju uzrokuju sisavci te Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele državne potpore male vrijednosti u ribarstvu. 

Više >>
 
Objavljena dokumentacija za mjere „Zaštita i obnova morske bioraznolikosti i morskih ekosustava i režimi naknade u okviru održivih ribolovnih aktivnosti" – kompenzacija za štete na ulovima koju uzrokuju sisavci i "Potpora male vrijednosti"

Ovim putem vas obaviještavamo da je objavljena dokumentacija za prijave na mjere „Zaštita i obnova morske bioraznolikosti i morskih ekosustava i režimi naknade u okviru održivih ribolovnih aktivnosti" – kompenzacija za štete na ulovima koju uzrokuju sisavci i "Potpora male vrijednosti".

Više >>
 
Objavljen Javni poziv za prijenos povlastica za obavljanje gospodarskog ribolova na moru

Više >>
 
Produljen krajnji rok za dostavu Zahtjeva za isplatu u okviru mjere I.10. “Trajni prestanak ribolovnih aktivnosti”

Obavještavaju se korisnici da je izmjenom Natječaja za dodjelu potpore u okviru mjere I.10. “Trajni prestanak ribolovnih aktivnosti” produljen krajnji rok za dostavu Zahtjeva za isplatu.

Više >>