Mapa weba    HR  |  EN

Novosti


Obavijest! Objavljen drugi broj E-novina Uprave ribarstva

Obavještavamo naše ribare, uzgajivače i prerađivače, kao i sve ostale zainteresirane da je objavljen drugi broj mjesečnih E-novina Uprave ribarstva.

Želimo vam ugodno čitanje.

Više >>
 
ODLUKA O IZBORU OSOBA ZA PRIJENOS POVLASTICA S RANG LISTOM PODNOSITELJA

Objavljuje se Odluka o izboru osoba za prijenos povlastica s rang listom podnositelja ponuda (Klasa: 324-03/15-01/76; Urbroj: 525-13/1111-15-3 od 27. svibnja 2015. godine).

Više >>
 
Obavijest! Objavljen i na hrvatskom jeziku "Vodič za korisnike europskih strukturnih i investicijskih fondova te povezanih instrumenata EU"

Vodič za korisnike temelji se na Zajedničkom strateškom okviru (Prilog I. Uredbe (EU) br. 1303/2013) koji daje osnovu za bolju koordinaciju između Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova i ostalih instrumenata EU.

Za svaki tematski cilj određen u Uredbi o ESI fondovima vodič daje pregled komplementarnih instrumenata koji su dostupni na razini EU zajedno s detaljnim izvorima informacija, primjerima dobrih praksi za kombiniranje priljeva sredstava iz različitih izvora, kao i opis relevantnih uprava i tijela uključenih u upravljanje svakim instrumentom.

Više >>
 
Obavijest! Objavljene prve E-novine Uprave ribarstva

Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da je objavljen prvi broj mjesečnih E-novina Uprave ribarstva. E-novine su nastale sa ciljem informiranja o važnijim događanjima i aktivnostima Uprave ribarstva u proteklom mjesecu te najave za slijedeći mjesec.

Našim ribarima, uzgajivačima i prerađivačima, kao i svim ostalim zainteresiranima želimo ugodno čitanje.

Više >>