Mapa weba    HR  |  EN

Novosti


Obavijest! Objavljen Natječaj za dodjelu potpore udruženjima u ribarstvu u 2016. godini.

Dana 21. lipnja 2016. godine objavljen je Natječaj za dodjelu potpore udruženjima u ribarstvu u 2016. godini. („Narodne novine“, broj 57/2016) temeljem Pravilnika o dodjeli potpore udruženjima u ribarstvu u 2016. godini („Narodne novine“, broj 52/2016).
 

Više >>
 
OBAVIJEST- Ažurirana rang lista ponuditelja koji udovoljavaju uvjetima propisanim Javnim natječajem za dodjelu dijela Državne kvote za ulov plavoperajne tune (Thunnus thynnus)

 

Više >>
 
Obavijest! Objavljen trinaesti broj E-novina Uprave ribarstva

Obavještavamo vas da je objavljen trinaesti broj mjesečnih E-novina Uprave ribarstva.
Želimo vam ugodno čitanje.

Više >>
 
Obavijest – objavljena su četiri pravilnika o dodjeli potpore u ribarstvu u sklopu provedbe postojećih potpora.

 

Više >>
 
Objava rezultata Javnog natječaja za dodjelu dijela Državne kvote za ulov plavoperajne tune (Thunnus thynnus) dodijeljene rekreacijskom ribolovu za ulov trofejnih primjeraka u ukupnoj količini od 3840 kg u 2016. godini

Sukladno uvjetima i kriterijima propisanim Pravilnikom o ulovu, uzgoju i prometu tune (Thunnus thynnus), igluna (Xiphias gladius) i iglana (Tetrapturus belone) („Narodne novine“ 2/2016, 31/2016) i provedenim Javnim natječajem za dodjelu dijela Državne kvote za ulov plavoperajne tune (Thunnus thynnus) dodijeljene rekreacijskom ribolovu za ulov trofejnih primjeraka u ukupnoj količini od 3840 kg u 2016.

Više >>