Mapa weba    HR  |  EN

Novosti


Informacija

Obavještavamo zainteresirane da je u tijeku isplata novčanih sredstava za sufinanciranje troškova kupnje ribolovnih alata, opreme i pogonskih strojeva. Isplaćeno je 5.407.398,71 kuna za 146 korisnika, dok se narednih dana očekuje isplata preostalih sredstava.

Više >>
 
Obavijest! U Zadru održana "Opća konferencija o lokalnom razvoju pod vodstvom zajednice (CLLD)"

Uprava ribarstva kao Upravljačko tijelo Operativnog programa, u suradnji s Europskom komisijom i FARNET-om, organizirala je 6. svibnja 2015. godine u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera Resort Punta Skala, Petrčane, Zadar  "Opću konferenciju o lokalnom razvoju pod vodstvom zajednice (CLLD)" s ciljem informiranja i podizanja svijesti potencijalnih korisnika o mogućnostima korištenja sredstava potpore iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo namijenjenih ribarstvenim i akvakulturnim područjima.

Više >>
 
Važno!

Informacija o mogućnostima sufinanciranja investicija u akvakulturi iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo te obvezi provođenja kontrole „skrivenih radova“  

Više >>
 
Informacija

Ministarstvo poljoprivrede preko Agencije za plaćanja izvršilo je isplatu postojećih državnih potpora u ribarstvu za IV. kvartal 2014. godine u ribarstvu u iznosu od 33 milijuna kuna za korisnike modela poticanja proizvodnje u ribarstvu, modela plavog diesela te modela tržišne kompenzacije.

Više >>