ODRŽANA RADIONICA O PODNOŠENJU ZAHTJEVA ZA ISPLATU

Na radionicu su pozvani korisnici koji će, prema Ugovoru o dodijeli IPARD sredstava, podnijeti Zahtjev za isplatu do 30. rujna, kao i njihovi konzultanti.
Na početku radionice okupljenima se obratila gđa Snježana Španjol, zamjenica ministra poljoprivrede, koja je između ostalog, ukazala na važnost pravovremenog i potpunog podnošenja zahtjeva za isplatu, kako bi se do kraja ove godine izvršila isplata ugovorenih potpora, a time i postiglo veće iskorištenje sredstava IPARD programa.
Okupljene su sa postupkom podnošenja Zahtjeva upoznale Jelena Tomić Jović i Biserka Ravas Brglec iz Odjela odobrenja isplata, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.
Ovo je bila prva u nizu radionica o navedenoj problematici, a već sada možemo najaviti sljedeću, koja će se održati u Zagrebu u kino dvorani Ministarstva gospodarstva, u ponedjeljak, 20. kolovoza s početkom u 10 sati.
Na ovu će radionicu biti pozvani korisnici koji Zahtjev za isplatu podnose u razdoblju od 1. listopada do 31. prosinca, a pristupiti joj, bez prethodne najave, mogu i svi zainteresirani.
 
Kalendar događanja