Ministarstvo Zakonska regulativa Mapa stranica English
Središnji državni portal

Križđevci - 10. travnja 2017. godine

 

Održan Doručak s hrvatskih farmi u Križevcima

Danas, 10. travnja 2017. godine u restoranu Vojarna u Križevcima državna tajnica Ministarstva poljoprivrede Marija Vučković otvorila je u ime ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića Doručak s hrvatskih farmi, na kojem su predstavljeni sustavi dobrovoljnog označavanja stočarskih proizvoda. Na Doručku s hrvatskih farmi posluženi su tradicionalni domaći poljoprivredni proizvodi, mlijeko i mliječni proizvodi, meso, jaja, med i kruh s oznakama Mlijeko hrvatskih farmi, Meso hrvatskih farmi, Med iz Lijepe naše, Jaja hrvatskih farmi i Kruh hrvatskih polja, te proizvodi specifični za Koprivničko-križevačku županiju.
 
Nakon Doručka s hrvatskih farmi državna tajnica Vučković održala je sastanak sa zamjenikom župana Koprivničko-križevačkog Darkom Sobotom, gradonačelnikom Križevaca Brankom Hrgom i poljoprivrednim proizvođačima, a potom je posjetila Visoko gospodarsko učilište u Križevcima i OPG Mladena Lackovića.
 
„Ministarstvo poljoprivrede izradilo je niz zakonodavnih akata koji za cilj imaju razvoj hrvatske poljoprivrede i povećanje proizvodnje domaće hrane. Pomognite nam u toj namjeri i kupujte lokalne proizvode“, izjavila je državna tajnica Ministarstva poljoprivrede Marija Vučković na Doručku s hrvatskih farmi u Križevcima.
 

 


Obavijesti
Doniranje hrane
Školska shema
Doručak
Zlata vrijedan