Ministarstvo Zakonska regulativa Mapa stranica English
Središnji državni portal

Izborna skupština Agronomske komore - 9. svibnja 2016. godine

Sukladno JAVNOM POZIVU za podnošenje prijava za upis u Osnivački popis radi sudjelovanja na Prvim izborima za tijela Hrvatske agronomske komore, Povjerenstvu za provođenje izbora za Hrvatsku agronomsku komoru pravovremeno je (do 31. ožujka 2016. godine) podneseno 555 prijava.
 
U Osnivački popis upisano je 552 agronoma koji udovoljavaju uvjetima iz članka 40. stavka 2. Zakona o Hrvatskoj agronomskoj komori (Narodne novine br. 51/2015),  a 3 prijave su podnijeli agronomi koji su u mirovini.
 
Datum održavanja Izborne skupštine je 09.05.2016. u 13 sati  (u kino dvorani Ministarstva gospodarstva, ulica grada Vukovara 78, Zagreb).
 
Sukladno članku 40. stavka 4. Zakona o Hrvatskoj agronomskoj komori (Narodne novine br. 51/2015) prvi izbori za tijela Komore, odnosno izborna skupština Komore može se održati i na njoj se mogu donositi pravovaljane odluke ako je prema Osnivačkom popisu iz stavka 3. točke 3. ovoga članka u

Osnivački popis upisano i na izbornoj skupštini Komore nazočno najmanje sto agronoma koji udovoljavaju uvjetima iz stavka 2. ovoga članka.
  
Molimo agronome s Osnivačkog popisa da se odazovu i budu nazočni na izbornoj skupštini Hrvatske agronomske komore.

Obavijesti
Doniranje hrane
Školska shema
Doručak
Zlata vrijedan