Ministarstvo Zakonska regulativa Mapa stranica English
Središnji državni portal

Ministar Jakovina primio glavnog direktora IAEA Yukiya Amana

Ministar Tihomir Jakovina sa suradnicima primio je danas u Ministarstvu poljoprivrede glavnog direktora Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Yukiya Amana koji je u službenoj posjeti Hrvatskoj. 
19.5.2015 11:54:00 | OPŠIRNIJE

Dodatno pojašnjenje o zaštićenim računima

Ovim putem želimo pojasniti svim korisnicima potpora čiji su računi pod ovrhom da su sredstva potpore poljoprivredi do iznosa od 50.000 kuna oslobođena od ovrhe (čl. 141 Zakona o poljoprivredi). Kako bi iskoristili pravo na oslobođenje od ovrhe na potpore (odnosi se na  potpore za izravna plaćanja, mjere ruralnog razvoja i mjere zajedničke organizacije tržišta poljoprivrednih proizvoda), korisnici čiji su računi na koje im se potpora isplaćuje blokirani radi provedbe ovrhe, moraju otvoriti zaštićeni račun i to na sljedeći način 
15.5.2015 11:20:00 | OPŠIRNIJE

Objavljeni javni natječaji za Mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda i za Mjeru Investicija u vinarije i marketing vina

Obavještavamo zainteresirane korisnike da je u Narodnim novinama br. 52/15  objavljen novi Javni natječaj za Mjeru "Restrukturiranje i konverzija vinograda".

Obavještavamo zainteresirane korisnike da je u Narodnim novinama br. 52/15  objavljen novi Javni natječaj za Mjeru "Investicija u vinarije i marketing vina".
14.5.2015 14:27:00 | OPŠIRNIJE

Produljenje roka za podnošenje jedinstvenog zahtjeva za potporu 2015. godine

Obavještavamo sve poljoprivrednike koji podnose jedinstveni zahtjev za potporu za izravna plaćanja, plaćanja u iznimno osjetljivim sektorima i IAKS mjere ruralnog razvoja da se rok za podnošenje jedinstvenog zahtjeva za potporu za 2015. godinu iz članka 6. stavka 1. Pravilnika za provedbu programa izravne potpore i IAKS mjera ruralnog razvoja (Narodne novine br. 35/2015) produljuje do 15. lipnja 2015. godine.
12.5.2015 13:52:00 | OPŠIRNIJE

U Zadru održana "Opća konferencija o lokalnom razvoju pod vodstvom zajednice (CLLD)"

Uprava ribarstva kao Upravljačko tijelo Operativnog programa, u suradnji s Europskom komisijom i FARNET-om, organizirala je 6. svibnja 2015. godine u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera Resort Punta Skala, Petrčane, Zadar  "Opću konferenciju o lokalnom razvoju pod vodstvom zajednice (CLLD)" s ciljem informiranja i podizanja svijesti potencijalnih korisnika o mogućnostima korištenja sredstava potpore iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo namijenjenih ribarstvenim i akvakulturnim područjima.
 
8.5.2015 16:17:00 | OPŠIRNIJE
Zlata vrijedan
Česta pitanja i odgovori
Postavite nam pitanje
 
Svi Ruralni razvoj Zapošljavanje Iskazi interesa Poljoprivredno zemljište Ribarstvo Ostalo